Coronavirus (Covid-19) – Varen Najem Vozil

Uncategorized

Najem vozil in prikolic v času koronavirusne krize

Kot pri večini drugih podjetij v turistični industriji je kriza Covid-19 precej prizadela tudi podjetja za najeme vozil. Seveda ostajamo pozitivni in nadaljujemo s pričakovanjem, da se bo sčasoma vse normaliziralo. Kot del naših načrtov za izredne razmere smo tako v našem podjetju uvedli preventivne ukrepe, ki zajemajo dosledno čiščenje in razkuževanje, da našim strankam zagotovimo varen najem vozil.

Popolnoma se zavedamo, da kakovost naših storitev ni odvisna samo od konkurenčnih cen, ki jih ponujamo, temveč tudi od visoke kakovosti storitev, ki jih zagotavljajo naši zaposleni. Glede na to ravnamo v skladu s smernicami in trenutno situacijo.

Varen najem vozil v času korona (Covid-19) krize.

Kako to vpliva na vas kot kupca?

Rezervacije in najemi vozil so možni vse dni v tednu, kar se ni spremenilo. Kdor želi najeti avto, kombi ali prikolico v teh težkih časih, lahko to še vedno stori na običajen način, bodisi na naši spletni strani ali tako, da pokličete na našo obstoječo telefonsko številko in se dogovorite za najem.

Podrobne informacije in delovni čas najdete na naši spletni strani.

Varen najem vozil med Covid-19 krizo – zdravje in varnost naših strank sta izrednega pomena

Seveda zdaj zagotovo ni najboljši čas za uporabo javnega prevoza, toda če kljub temu želite potovati, ali v službo ali iz kakršnega koli drugega razloga in ne uporabljate avtomobila, upoštevajte, da pri nas upoštevamo strogo higiensko politiko za vsa vozila in prikolice.

Redno čistimo in razkužujemo vsa svoja vozila, da bi zaščitili zdravje in varnost ljudi. Z navodili zdravstvenih organov smo izboljšali že tako stroge protokole čiščenja. Želimo, da stranke ob vsakem najemu vedo in se prepričajo, da je njihovo vozilo čisto in sanirano.

Poleg sesanja in splošnega čiščenja vseh površin saniramo ključne površine z razkužilom pred in po vsakem najemu, vključno s ključem in obeskom za ključe, sredinsko konzolo, vsemi gumbi, držali za posode in predelki, sedežnimi površinami in predali, območji med sedeži in konzolo ter sedeži in vrati, armaturno ploščo, volan in menjalnik, vsemi notranjimi in zunanjimi ročaji vrat, ogledali in drugimi površinami, ki se jih lahko dotikamo.

Imamo tudi sprejete ukrepe za takojšnjo izolacijo in karanteno katerega koli vozila, če je potrebno.

Kaj če bi imela zadnja oseba v avtu koronavirus?

Poglejmo si najslabši možni scenarij, v katerem je bil zadnji voznik vozila dejansko okužen in je v vozilu aktivno kihal in kašljal. Da, tehnično bi obstajalo “majhno, a končno” tveganje za vas kot naslednjega voznika.

Toda tveganje je skoraj nično po čiščenju in dezinfekciji vozila po najemu. Če si želite dodatno stopnjo zaščite, lahko tudi sami pred uporabo površine vozila obrišete z razkužilom – dobite ga pri nas.

In nenazadnje…

V podjetju 4 Rent vam v teh težkih časih želimo ponuditi varen najem vozil in svojo polno podporo ter poudariti, kako pomembno je upoštevati priporočila, da bi rešili življenja. Prav tako bi se radi zahvalili vsem, ki opravljajo delo v zdravstveni službi in si neutrudno prizadevajo, da bi vse skupaj prebrodili.

Vsem vam in vašim najdražjim želimo, da ostanete zdravi, in da se čim prej vrnemo na ustaljene tirnice.