Najem Prikolice za Prevoz Tovora in Motornih koles

Potrebujete lahko tovorno prikolico?

4Rent.si ponuja prilagodljive najemne rešitve po konkurenčnih cenah. Najem prikolice pri 4Rent vam je lahko v pomoč pri različnih prevozih, kot na primer prevozih motornih koles, orodja, gradbenega materiala, zalog, odpadkov in še bi lahko naštevali.

Koncept najema prikolic 4Rent.si je preprost in jasen: pokliči (ali piši), izberi prikolico in rezerviraj termin.

Prikolica za najem

Ne glede na vaš razlog za najem prikolice vam lahko naša prijazna ekipa pomaga pretehtati vse možnosti in najti najboljšo, tako da lahko po konkurenčni ceni izberete pravo prikolico.

Če potrebujete nasvet nam zaupajte situacijo in skupaj bomo poiskali najbolj optimalno rešitev za najboljšo učinkovitost.

Tipi prikolic za najem

Oglejte si 4Rent prikolice za prevoz tovora. Prikolice so namenjene za prevoz delovne opreme, orodja, večjih osebnih predmetov, motornih vozil in še več. Oddajamo tudi prikolice zaprtega tipa zato vam za slabe vremenske razmere ni potrebno skrbeti.

Naše prikolice so kot nalašč za lokalne prevoze po mestu, dostavo in projekte pri renovacijah doma. Te manjše prikolice lahko vlečete s katerim koli avtomobilom in so zelo priljubljene pri “naredi sam”. Urejanje okolice, prevoz motornih koles in druge zabavne projekte boste z dodatno nosilnostjo 750 kilogramov odlično opravili!

  • Lahke in enostavne za vleko
  • Majhne prikolice
  • Odprte / zaprte prikolice

📨 POŠLJI POVPRAŠEVANJE

ZAHTEVE ZA PRIKLOP PRIKOLICE

  • Teža vlečnega vozila mora presegati težo naloženega prikolice.
  • Za vleko mora biti vaše vozilo opremljeno z ustreznim sistemom za pripenjanje in z razsvetljavo.
  • Na obeh straneh vozila morajo biti zunanja ogledala.
  • Dovoljeni tovor v prikolici se izračuna na podlagi teže vozila in najnižje ocenjene komponente vašega sistema za pripenjanje.
  • Težo na prikolici enakomerno razporedite.
  • Prilagodite hitrost vožnje in se pripnite z varnostnim pasom.

Praktičen najem prikolice

V podjetju 4Rent razumemo, da boste verjetno prikolico potrebovali v najkrajšem možnem času. Naš racionaliziran postopek najema vam bo prihranil čas, kar vam bo pomagalo pri načrtovanju projektov po načrtih.

Če želite izvedeti več o možnostih najema prikolice, nas pokličite še danes. Podatke o cenah najema lahko zahtevate tudi prek spleta, tako da izpolnite in pošljete naš priročen kontaktni obrazec. Na vaša vprašanja bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.