Najem Tovornega Kombija po Ugodnih Cenah

Najemite tovorno kombinirano vozilo

Včasih morate prevažati predmete, ki se preprosto ne prilegajo velikosti prostora povprečnega avtomobila in tu vam lahko pomagamo. Najem tovornega kombija v našem podjetju ne bi smel biti izziv, vedeti morate le, kakšno velikost in za koliko časa ga potrebujete.

Ne glede na to, ali se selite, renovirate, ali ga potrebujete za prevoz pohištva, večje količine predmetov, delovne opreme, večjega nakupa ali odvoz odpadkov, pri nas vam bomo zagotovili pravi kombi, da boste lahko opravili vse svoje nujne prevoze.

Najem kombija za prevoze tovorov

Najem tovornega kombija pri 4Rent

S 4Rent najemom tovornih kombiniranih vozil boste na enostaven način uredili vse svoje prevoze na katero koli lokacijo. Od daljših relacij pa do velikih tovorov vam najem kombijev pri 4Rentu pomaga dokončati vaš projekt. Naša izbira dostqavnih vozil vam bo pomagala pri reševanju česar koli.

Za popolno prilagodljivost in udobje lahko kombi najamete za eno uro, čez noč ali za cel mesec. Lahko dodate voznika in kombinirano vozilo lahko dobite in pustite na različnih dogovorjenih lokacijah.

Prilagodljivi paketi in jasne ter poštene cene vam omogočajo, da prevoze opravite brez stresa. Z odličnimi ponudbami za najem kombijev, ki jih ponuja 4Rent, lahko svoje prevoze opravite tako, kot ste jih tudi načrtovali.

Prilagodljivost ponudbe:

  • najem na uro
  • najem čez noč
  • dodaten voznik
  • najem tovornega kombija z voznikom
  • prevzem na lokaciji A, vračilo na lokaciji B
  • najem za daljše obdobje, v skladu z vašimi potrebami

Rezervirajte svoje kobinirano vozilo in prihranite

Če potrebujete kombi danes, ne odlašajte z rezervacijo. Prihranili boste čas z rezervacijo vnaprej. Tako si boste zagotovili vozilo za takrat, ko ga potrebujete, mi pa ga bomo pripravili za vas.

Ko rezervirate večje vozilo, prihranite denar z zmanjšanjem količine goriva, potrebnega za prevoze. V nasprotju s splošnim prepričanjem najem kombija omejuje število opravljenih voženj kar pomeni manjša poraba goriva v nasprotju z večimi opravljenimi prevozi z manjšimi vozili.

Natovorjen kombi

Ni vam potrebno iskati naprej – pri nas vedno lahko najdete posebno ponudbo in prihranite. Imamo kombinirana vozila po dostopnih cenah najema, ki so na voljo, kadar in kjer koli jih potrebujete.

Če iščete cenovno ugoden najem tovornega kombija, 4Rent ponuja konkurenčne cene za vsako ponudbo. Ponujamo tudi številne akcijske cene skozi vse leto.

📨 Želim ponudbo

Možnost enosmernega najema

Ali vam situacija narekuje, da morate na enem mestu prevzeti kombi in ga nato pustiti na drugem mestu? Brez problema. Ko najamete kombi pri 4Rent.si so na voljo enosmerne možnosti najema kobiniranega vozila.

Zavedamo se, da niso vsi načrti prevozov enaki in da se včasih ne boste vračali nazaj po isti poti, kot ste prišli. Za vaše udobje se lahko pri nas dogovorite, da najeti kombi prevzamete na drugi lokaciji in ga nato vrnete na izstopno mesto po vaši izbiri.

Najem tovornega kombija in selitve

Če se selite, vam poleg najema tovornega kombija lahko pomagamo tudi drugače – s celovitim programom storitev od prevozov, skladiščenja, čiščenja in namestitve pohištva v vaš novi dom.

V primeru selitve, 4 Rent in 4 Letni Časi ponujata idealno rešitev za vas in vašo družino. To je paket storitev “Selitev brez skrbi” prilagojen vsem vašim potrebam pri selitvi, s katerim boste hitro in učinkovito opravili vse potrebno pri selitvi. Več o paketu si preberite na tej povezavi:

==> Paket storitev “Selitev brez skrbi”