Najem Avtomobila – Nadomestno Vozilo

Pri 4rent.si imamo odlične ponudbe za najem avtomobila v Sloveniji. Nudimo vam nadomestno vozilo v okviru dnevnega, tedenskega ali dolgoročnega najema avtomobila po konkurenčnih cenah.

Rezervirajte nadomestno vozilo z vplačilom manjšega pologa, preostalo pa plačajte ob prevzemu avtomobila.

Najem avtomobila kot nadomestno vozilo pri 4rent.si

Kaj dobim?

Pomagali vam bomo izbrati pravi paket glede na vaše potrebe in vas informirali o vsem, kar morate vedeti. Na podlagi preteklih ocen in izkušenj strank, naših izkušenj in informacij o prevzemu vam bomo posredovali vse potrebne informacije, da boste opravili pravo izbiro.

Vsa vozila imajo veljavno slovensko cestninsko nalepko – vinjeto, komplet obvezne opreme ter rezervno pnevmatiko. Če nadomestno vozilo potrebujete za vožnjo v druge države, ki zahtevajo vinjeto, jo boste morali kupiti. Te države so Avstrija, Češka, Slovaška, Madžarska, Romunija, Bulgarija in Švica.

Glede na situacijo s pandemijo COVID-19 smo sprejeli tudi dodatne ukrepe za čiščenje vozil za zaščito kupcev in zaposlenih. Medtem ko smo vedno izvajali zelo formalni postopek usposabljanja, ki vse zaposlene poučuje o pravilnem čiščenju vozila, se zaposleni zdaj usposabljajo za izvajanje novih in obsežnejših nalog, ki vključujejo postopke odstranjevanja patogenih organizmov.

Kaj potrebujem za najem avtomobila?

Za najem avtomobila v Sloveniji boste potrebovali naslednje dokumente:

  • Veljavno vozniško dovoljenje (za obiskovalce, ki niso iz EU, je potrebno mednarodno vozniško dovoljenje, če dovoljenje ni napisano v angleščini)
  • Veljavna osebna izkaznica (lahko se uporabi vozniško dovoljenje ali potni list)
  • Mednarodni vozniki morajo predložiti tudi potni list, dokazilo o povratnem potovanju in podatke o prebivališču.

Pravila in uporabni nasveti za vožnjo po naših cestah

Voznik je dolžan imeti pri sebi veljavno vozniško dovoljenje, veljavno prometno dovoljenje ter najemno pogodbo.

Če ni drugače določeno je najvišja dovoljena hitrost v naseljih 50 km/h, v območju omejene hitrosti 30 km/h, v območju umirjenega prometa in v območju za pešce pa 10 km/h.

Na posameznih cestah v naselju ali njihovih delih je največja dovoljena hitrost za vozila lahko največ 70 km/h, ko je to določeno s prometnim znakom.

Na cesti zunaj naselij pa je najvišja dovoljena hitrost za vozila na avtocestah 130 km/h, na hitrih cestah 110 km/h, na vseh ostalih cestah pa 90 km/h.