O podjetju

Kontaktni podatki

Kranjska cesta 25b
SI – 4240 Radovljica

GSM: 031 / 348 – 876
E: info@4rent.si

Kje nas najdete

Podatki

TRR: IBAN SI56 9067 2000 0795 364 (PBS d.d.)
Davčna številka: 15459195
Matična številka: 5788099000

Splošno o podjetju

4Rent.si je samostojna blagovna znamka podjetja 4 Letni Časi d.o.o. iz katerega izhaja tudi ime blagovne znamke in predstavlja samostojno enoto podjetja. V 4Rent.si vam ponujamo storitve visoke kakovosti in najbolj konkurenčne cene izposoje vozil, kombijev, prikolic, prevozov in selitev v tej panogi. Vodilna načela našega podjetja in skromen začetek so podprti z osebno poštenostjo in integriteto, zato verjamemo v krepitev naših skupnosti.

Naše stranke so na prvem mestu in cenijo našo odzivnost in strokoven pristop. Razumevanje dejavnosti in ciljev naših strank je osnova našega pristopa. Predstavniki storitev 4Rent.si smo predani temu, da vam pomagamo na vseh področjih vašega načrtovanja najema, prevozov in selitev – naredili bomo vse kar je v naši moči, da bodo vaše izkušnje čim bolj pozitivne.

V podjetju 4Rent.si tudi razumemo, da stranke cenijo kakovost storitev in prihranek denarja, kadar je le mogoče, zato smo ponosni na to, da zagotavljamo izposojo tehnično brezhibnih vozil, konkurenčne cene in omogočamo preizkus vozila pred izposojo.

Če želite izvedeti več o storitvah 4Rent.si in kako vam lahko pomagamo, da bodo vaši načrti prevozov ali selitev čim bolj brezhibno izvedeni, stopite v stik z nami preko elektronske pošte ali kontaktnega obrazca.