Skladiščenje Osebnih Predmetov, Naprav ali Opreme

Ugodno skladiščenje v Sloveniji

Ko se preselite v drugo mesto ali urejate serijo dobav za vaše podjetje, lahko pride do kopičenja predmetov, za katere ne veste, kje bi jih shranili. Pri 4Rent nudimo skladiščenje, prevzem in dostavo blaga na območju celotne Slovenije, tako za podjetja kot posameznike.

Če potrebujete zanesljivo in ugodno hrambo blaga (osebnih predmetov, naprav ali opreme) med selitvijo vam 4Rent.si nudi učinkovito rešitev.

skladiščenje blaga v skladišču

Kaj lahko storimo za vas

Nudimo vam možnost začasnega ali trajnega skladiščenja vaših stvari v našem lastnem skladišču. Skladišče je zavarovano, zaščiteno proti vlagi in ogrevano. Z vašo selitveno opremo rokujemo skrbno, jo primerno skladiščimo in pripravimo za nadaljnji transport, katerega prav tako lahko opravimo mi.

Poleg skladiščenja se lahko dogovorimo za izvedbo različnih storitev in vložili bomo ves trud, da vam pomagamo zagotoviti najboljšo možnost.

  • Začasno skladiščenje blaga – vaši predmeti bodo prevzeti in shranjeni v našem namenskem skladišču. Vaše blago bo varno shranjeno za želeno časovno obdobje. Po preteku tega časovnega obdobja lahko predmete prevzamete, ali pa vam jih dostavimo mi na izbrani naslov.

  • Prevozi od vrat do vrat s skladiščenjem – predmeti bodo prevzeti na dogovorjeni lokaciji in po izbranem času skladiščenja dostavljeni na izbrani naslov.

  • Rezervirajte po telefonu ali preko spleta – enostavno, hitro in brez težav.

  • Obsežen nabor nasvetov – z veseljem vas bomo poučili, kako se lotite pravilnega pakiranja predmetov.

Za storitve skladiščenja se obrnite na našo ekipo strokovnjakov, ki vam bodo pomagali najti prilagojeno ponudbo za vaše potrebe.

📨 POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Kakšni so stroški hrambe predmetov?

Cena začasnega shranjevanja predmetov je odvisna od teže in dimenzij vaših predmetov, količine in časovnega obdobja skladiščenja. Zahvaljujoč dolgoletnemu sodelovanju s ponudniki skladiščenja po vsej Evropi lahko ponudimo konkurenčne cene za transport in skladiščenje.

Naša ekipa logističnih strokovnjakov ima izkušnje z organizacijo transporta, skladiščenja in selitev. Z veseljem bodo upoštevali vaše želje in potrebe in vam pripravili ponudbo, ki bo ustrezala vašim pričakovanjem.

Naše prednosti skladiščenja

  • Temperaturno nadzorovano skladišče
  • 24-urni video nadzo
  • Enostaven in priročen dostop do vašega imetja kadarkoli
  • Enotna kontaktna točka, tako da stvari nikoli ne zamešajo
  • Prilagodljive cenovne možnosti

Skladiščenje, ki se splača!

4Rent nudi storitve transporta in skladiščenja za zagotovitev vašega udobja. Obstaja več razlogov, zakaj iščete storitve selitev, transporta in skladiščenja.

Morda je vaš novi dom manjši od starega in se še niste odločili, kam boste postavili dodatno pohištvo. Ali pa morda prodajate nekaj svojega inventarja in ga ne želite hraniti doma. Morda prenavljate svoje stanovanje in še nimate urejenega prostora.

Ne glede na razlog, 4Rent ima na voljo profesionalne možnosti transporta in shranjevanja. Vaše premoženje bomo shranili v naše čiste, varne in temperaturno nadzorovane prostore. Ko boste pripravljeni, vam bo naše podjetje pomagalo pri transportu predmetov na želeno lokacijo.

Vsak dvom je odveč, saj bomo z vašimi predmeti ravnali vestno in skrbno. Kontaktirajte nas za brezplačno ponudbo in se prepričajte!