Izposoja kombija – najem tovornega ali potniškega kombija

Pri 4 Rent verjamemo, da ko se ena vrata zaprejo, se odprejo druga. Torej, ne glede na to, na kateri točki na poti ste – ne glede na to, ali se selite, prevažate tovor ali potujete – tu smo, da vas pripeljemo na cilj. Izposoja kombija je ena izmed kvalitetnih storitev, ki jih nudimo že od leta 2015.

4 Rent odpravlja stres zaradi selitev z odličnimi storitvami, priročnimi prevzemnimi mesti in enosmernimi najemi. Namen je pomemben, zato lahko izbirate med tovornimi kombiji in potniškimi kombiniranimi vozili.

Vsak kombi poleg hitrih in enostavnih rezervacij vključuje tudi asistenco na cesti in osnovno zavarovanje. Z jasnim in lahko razumljivim obračunom ste lahko prepričani, da je cena, ki jo vidite, cena, ki jo plačate.

Izposoja kombija po ugodnih cenah

Naš cilj je zagotoviti eno stroškovno najučinkovitejših storitev najema kombijev v Sloveniji, ki našim strankam ponuja več vozil in možnosti najema na več izbranih lokacijah v Sloveniji.

Ta sistem strankam na vseh delih države zagotavlja hiter in priročen dostop vozil. Nudimo najem vozil vseh kategorij, od prikolic, majhnih avtomobilov pa do tovornih in potniških kombijev.

Našim strankam želimo zagotoviti eno najbolj konkurenčnih in enostavnih storitev najema v Sloveniji zato nas pokličite, pošljite povpraševanje ali nam pišite za več informacij.