Iščete Ugodne in Celovite Selitvene Storitve?

Se selite v nov dom?

Iščete hitre, zanesljive, celovite in ugodne selitvene storitve z namenom selitve stanovanja, arhivov, delavnice, poslovnih prostorov ali skladišča?

Pri 4Rent.si poskrbimo za celotno organizacijo in izvedbo selitve. Ugodno, hitro in profesionalno. Predmete vam lahko tudi shranimo.

Selitvene storitve 4 rent.si

Vse selitvene storitve, ki jih potrebujete, v enem paketu

4 Rent in 4 letni časi sta vodilna ponudnika celostnih rešitev za mobilnost pri selitvah in izvedbo vseh storitev v okviru selitev, namenjena izboljšanju zadovoljevanja potreb naših strank.

Naš strokoven in kvaliteten pristop pri zagotavljanju selitev, prevozov, skladiščenja, namestitve in čiščenja ponuja neprimerljivo podporo v nasportju z ostalimi ponudniki storitev izvajanja selitev na trgu.

4 letni časi je priznano podjetje v čistilni industriji zaradi svoje odzivnosti, prilagodljivosti, kvalitetno opravljenih storitev ter uporabe naravnih čistilnih sredstev.

Paket selitvenih storitev: Selitev brez skrbi

Izjemno smo ponosni, da tesno sodelujemo z našimi strankami in zagotavljamo prilagojene selitvene storitve, da bi kar najbolje izpolnili njihove potrebe.

V ta namen smo za vas pripravili paket storitev “Selitev brez skrbi”, ki vključuje storitve od prevozov pohištva, inventarja in odpadkov pa do hrambe, čiščenja in nameščanja pohištva v vaše novo stanovanje. Več o selitvenem paketu si lahko preberete na tej povezavi, nas pokličete ali pošljete povpraševanje preko kontaktnega obrazca.

Selitve s 4 rent in 4 letni časi

Naše storitve cenijo vaše odzive

Na trgu selitvenih storitev so odzivi strank še posebej pomembni. Konec koncev je to ponudnik storitev, ki mu zaupate, da bo vse vaše imetje varno prepeljal v vaše novo stanovanje in da se boste v svojem novem domu tudi dobro počutili.

Za našo ekipo 4 Rent.si nosijo kritike in pohvale veliko vlogo, saj tako lahko evaluiramo razvoj našega podjetja in storitev. Povratne informacije kupcev so pomemben del tega kako oblikujemo najboljše prakse. Želimo vedeti, kaj vam je všeč in s čim ste najbolj zadovoljni, pa tudi stvari, ki jih lahko izboljšamo. Zato cenimo čas in trud, ki ga kot stranka vložite v vsako posredovano povratno informacijo.